Alex en Linda, huwelijk in het Tassenmuseum

Linda en Alex, een super tof stel, trouwden op 4 oktober in onze hoofdstad. Linda en Alex zijn ontzettend creatief en werken allebei in de game-industrie. Daarnaast hebben ze een speciale interesse in Japan en de Japanse cultuur. We vermoedden van te voren dus al dat dit een heel bijzonder huwelijk zou gaan worden, en onze verwachtingen werden helemaal waargemaakt!

Lees verder»

Leon en Mandy, verlovingsshoot bij de ruïne van Brederode

Lees verder»

Huwelijksfotografie Mirjam en Guido in Zwaag en Hoorn

Mei is altijd een geweldig mooie maand om te gaan trouwen. De natuur ontwaakt en de bomen staan vol bloesem.
Toen we bij het huis van ons jonge stel aankwamen, was Mirjam al druk in de weer om alles in orde te maken voor haar make-up en haar. Er hing een ontspannen sfeer en we gingen meteen aan de slag met het vastleggen van alle leuke versieringen en vrolijke ballonnen die waren aangebracht in en om het huis. Voor de woning stond bovendien een prachtige boom vol roze bloesem. “Mogen we je bruidsjurk in die mooie boom hangen om een foto te maken?”, vroegen we aan Mirjam. En dat mocht!
Lees verder»

Bruiloft Jessica en Michel in Apeldoorn

Even leek het erop dat het weer niet mee wilde werken, toen we richting Apeldoorn reden voor de bruiloft van Jessica en Michel. Maar gelukkig klaarde het weer op en brak er een gezellig zonnetje door zodra we arriveerden bij het ouderlijk huis van Jessica.
We konden meteen lekker aan de slag. Na de ceremonie zou in het huis de receptie plaatsvinden. Er waren in en om het huis al allerlei leuke versieringen aangebracht die we direct wilden vastleggen. Terwijl we hiermee bezig waren, arriveerden al de eerste daggasten en begon de stemming er meteen al goed in te komen.
Lees verder»

Loveshoot Mirjam en Guido in Hoorn en Sint Maartenszee

“Koud!” Dat was het eerste woord dat iedereen riep, toen we die zaterdag voor een loveshoot op pad gingen met Mirjam en Guido. Het was eind februari, dus het werd een echte wintershoot. Naast de kou stond er ook nog een stevige wind, dus de gevoelstemperatuur lag zelfs nog een stuk lager.
We hadden Mirjam en Guido al gewaarschuwd voor het winterweer en lekkere, warme kleren aangeraden. Handschoenen aan en sjaals om, en daar gingen we op weg!
Lees verder»

Verlovingsshoot in de sneeuw – Jessica en Michel in Apeldoorn

“It giet oan!” Nee, niet de Elfstedentocht, maar de loveshoot van Jessica en Michel! Het is het laatste weekend van januari en hartje winter.

Jessica en Michel wonen samen met zoon Damian in het prachtige Apeldoorn. Als we ze vragen of ze zelf een mooie locatie op het oog hebben, nemen ze ons direct mee naar Het Leesten, ook wel bekend als de Ugchelseberg. Een mooi stukje natuur- en recreatiegebied, dat met alle sneeuw als een magneet werkt op kinderen.

Lees verder»